Despre noi

Jolette este un magazin specializat ce comercializeaza orice tip de produse pentru masaj, de la uleiuri clasice pana la cele aromate, cu efect afrodiziac. Totodata, mai dispunem pe stoc de lumanari pentru masaj sau creme/geluri care se intind foarte usor. Produsele noastre au rolul de a va ajuta sa va relaxati sau sa va imbunatatiti performantele sexuale – in functie de produsul pe care il alegeti.

Pe ce punem accent

Inca de la inceput, pe cand magazinul Jolette era doar o idee, ne-am propus sa implementam cateva reguli de baza. Iata care sunt factorii care definesc acest magazin online:

  1. Produse de calitate

Jolette este un magazin online ce s-a nascut din dorinta de a promova doar produse de masaj de calitate, confectionate in Germania, Spania sau Franta. Asadar, in primul rand, punem mult accent pe calitatea produselor. Orice produs pentru masaj comandati de pe Jolette, puteti fii siguri ca este de calitate, cu mult superior produselor din alta magazine din Romania.

  1. Satisfactia clientului este prioritara

Atat timp cat clientul nostru nu este pe deplin multumit, nici noi nu putem fi multumiti. Din acest motiv, iti punem la dispozitie 14 zile in care poti returna produsul fara sa ne dai vreu motiv concret, atat timp cat ambalajul nu a fost deteriorat sau produsul nu a fost desigilat. Mai multe despre acest subiect aici.

  1. Livrare rapida

O alta regula care este la baza acestui magazin este livrarea in timp optim a produselor. Orice produs comandati, acesta va fi livrat in 24 de ore, cel mult 2 zile lucratoare prin colet rapid. Asadar, te vei putea bucura de produsul cumparat in cel mai scurt timp.

  1. Discretie absoluta

Jolette iti garanteaza discretie maxima atunci cand cumperi un produs. Din acest motiv, nimeni, nici macar curierul nu stie ce produs ai comandat tu. Nicaieri pe colet nu va exista vreu indiciu care sa sustina ca in colet se afla un produs pentru masaj. Acest lucru a fost gandit special pentru a-ti oferi discretie maxima.

  1. Preturi accesibile tuturor

Consideram ca un client nu va fi niciodata multumit pe deplin de alegerea facuta daca i se pare ca un produs l-a costat prea mult. Din acest motiv, noi dorim sa promovam cele mai bune produse pentru masaj la preturi accesibile tuturor. Consideram ca atat timp cat clientii sunt multumiti, acestia vor reveni, asadar preferam sa pastram preturile accesibile decat sa pierdem loialitatea clientilor nostri.

Acestea sunt cele 5 reguli care stau la baza magazinului nostru, Jolette.ro. Daca ti-am facut o impresie buna, poti comanda chiar acum produsul pentru masaj preferat.