Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

Ne rezervam dreptul de efectua modificari ai termenilor si conditiilor de utilizare, politicii de confidentialitate, cat si asupra site-ului fara vreo notificare prealabila catre utilizatori. Din acest motiv, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Informatiile de pe acest site nu au intentia de a inlocui sfatul unui medic specialist.

Pozele produselor au caracter informativ. Unele fotografii au fost editate cu scopul de a scoate in evidenta anumite portiuni ale produsului. Bineinteles, va stam la dispozitie telefonic, pe mail sau chat daca aveti orice fel de intrebari.

 1. Conditii de acces si utilizare

Accesarea, vizualizarea si efectuarea comenzilor pe site-ul nostru poate fi facuta doar de catre persoanele care au varsta peste 18 ani si care sunt de acord sa vada imagini cu continut sexual (explicit sau nu). Plasand o comanda, va asumati raspunderea de a avea varsta minima legala de a cumpara produse din acest magazin virtual. Daca descoperim ca nu aveti minim 18 ani, ne rezervam dreptul de a anula comanda. Atat vizitarea cat si cumpararea de pe www.jolette.ro implica acceptarea tuturor conditiilor.

 1. Drepturi de autor

Elementele prezente pe site site (text, imagini, butoane, elemente de grafica, etc.) sunt proprietatea noastra si sunt protejate conform legii. Accesul la informatiile continute de site garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde sau revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor noastre, fara acordul scris din partea noastra.

Pozele prezentate pe site-ul nostru au un caracter informativ, din acest motiv nu garantam exactitatea lor in totalitate.

 1. Preturi

Informatiile despre articole si preturi sunt expuse riscului de a contine erori de redactare. jolette.ro isi rezerva dreptul de a modifica preturile la produsele din oferta. Pentru calculul facturilor, se vor lua in considerare preturile afisate in ziua efectuarii comenzii.

Preturile sunt afisate in lei si contin TVA. La valoarea facturii se adauga taxe de transport. Costul transportului este vizibil in pagina de „Finalizare Comanda” inainte de plasarea efectiva a comenzii.

 1. Livrarea si disponibilitatea produselor

Comenzile se supun conditiilor de acceptare si disponibilitate. Ne rezervam dreptul de a nu accepta comenzi. Preturile sunt valabile la momentul introducerii lor si se pot schimba fara vreo notificare prealabila. Recomandam livrarea produselor prin Curierat Rapid pentru evitarea problemelor ce pot aparea in urma trasportului prin Posta Romana. Daca se intampina probleme la receptia coletelor, acestea trebuie sesizate neaparat in ziua ridicarii coletelor.

Dupa comanda veti fi contactati de unul din operatorii nostri pentru confirmarea stocurilor produselor comandate si validarea comenzii.

5. Plata

jolette.ro livreaza pe tot cuprinsul Romaniei cu plata ramburs. Costul de transport este suportat partial sau integral de firma noastra in functie de optiunea de livrare si de valoarea comenzii conform celor specificate in sectiunea „Livrare” in site. Plata in avans este de asemenea posibila, prin virament bancar. In cazuri exceptionale ne rezervam dreptul de a cere plata integrala sau partiala in avans.

 1. Dreptul de proprietate

Produsele livrate raman in proprietatea jolette.ro pana la momentul in care s-a efectuat plata integrala a acestora.

 1. Politica de returnare

Produsele comandate prin intermediul www.jolette.ro pot fi returnate sau schimbate cu alte produse, in termen de maxim 14 zile calendaristice de la data primirii.

Conform O.U.G. 34/2014, Articolul 16, litera E, nu se incadreaza la drept de retur produsele de uz intim (vibratoare, bile vaginale, dildo-uri, lenjerie, accesorii, papusi gonflabile, masturbatoare, etc) desigilate, din motive de protectie a sanatatii sau din motive ce tin de igiena.

Produsele se pot returna, in ambalajul original intact si in aceeasi stare in care au fost receptionate, fara urme de utilizare, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care le-au insotit, impreuna cu o copie a facturii de achizitie, in termen de 14 zile de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. jolette.ro va inapoia contravaloarea comenzii in cel mai scurt timp posibil dar nu mai tarziu de 14 zile de la data denuntarii in scris a contractului. Dupa plasarea comenzii clientul va fi contactat telefonic pentru confirmarea prezentei in stoc a produsului comandat. pentru confirmarea comenzii precum si a datelor de livrare. Abia in acel moment se va emite factura fiscala. Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acestei comenzi.

Plata transportului pentru retur revine in sarcina clientului.

Conform Articolului 14, O.U.G. 34/2014 Jolette.ro poate retine cumparatorului contravaloarea diminuarii valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor şi funcţionării produselor. Avand in vedere ca determinarea naturii, caracteristicii si functionarii produselor livrate se poate face si prin deschiderea normala a ambalajului, fara ruperea sau deteriorarea acestuia, in cazul in care cumparaturul returneaza produsele cu ambalajele deteriorate sau lipsa Jolette.ro va retine 30% din valoarea produsului din momentul achizitiei de catre cumparator.

Stim ca functionalitatea produselor se poate determina doar prin folosirea lor. Insa, avand in vedere natura produselor livrate de catre magazinul nostru, conform legii (art 16, lit E, OUG 34/2014) desigilarea acestora va anula dreptul de retur.

Pentru a returna un produs, va rugam sa completati acest FORMULAR DE RETUR in termen de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii. Ulterior trimiterii formularului veti fi contactat de unul dintre operatorii nostri pentru a stabili pasii care trebuie urmati pentru finalizarea returului. Din motive de igiena NU SE ACCEPTA PENTRU RETURNARE produsele desigilate, chilotii, catsuit-urile sau seturile care contin chiloti sau articole intime. De asemenea nu se pot returna produsele purtate, folosite, cu etichete rupte sau ambalaje deteriorate etc.

jolette.ro garanteaza clientilor dreptul de a returna produsele in termen de 14 zile lucratoare de la primirea acestora fara a solicita nici o justificare cu conditia ca produsele sa fie sigilate si in ambalajul original.
Produsele pot fi inlocuite cu alte produse de valoare echivalenta sau mai mare. In acest caz cheltuielile de transport retur vor fi suportate de client.

In cazul in care produsele achizitionate nu corespund caracteristicilor comandate (culoare, material, dimensiune, etc. ), clientul are obligatia de a completa acest FORMULAR DE RETUR pentru a solutiona problema. Returnarea produselor poate fi solutionata prin inlocuirea, schimbarea cu alte produse (iar in cazul in care sunt diferente de pret cu achitarea acestora de catre client) si restituirea sumei platite de client la primirea produselor din care se scad costurile de transport si manipulare in termen de maxim 30 de zile. Dupa ce ati trimis FORMULARUL DE RETUR completat corect, veti fi contactat de unul dintre operatorii nostri pentru a stabili pasii urmatori. Este posibil sa vi se solicita poze ale produsului a carei returnare este solicitata, pentru a confirma eligibilitatea acestuia pentru retur. Va rugam sa va asigurati ca in formularul de retur ati completat corect numarul de telefon si numarul facturii. In caz contrar nu va putem identifica pentru preluarea returului.

Produsele comercializate prin intermediul www.jolette.ro sunt produse de uz intim si din acest motiv rugam clientul sa tina cont ca nu pot fi returnati banii si nu se pot schimba produsele in cazul in care sunt returnate intr-o stare inadecvata. Produse pot fi returnate doar in ambalajul original, nefolosite, intacte. In cazul returnarii incomplete a produsele achizitionate la oferta (exemplu: 4+1 gratis), oferta isi pierde valabilitatea si clientului i se va inapoia suma de bani platita. Similar, in cazul in care comanda initiala a fost peste 300 lei si a beneficiat de transport gratuit, in situtia in care, dupa returnarea partiala, produsele pastrate de client nu mai indeplinesc conditia trasportului gratuit (valoarea produselor de peste 300 lei) la rambursarea banilor se va retine si contravaloarea transportului initial pe langa contravaloarea trasportului de returnare a produselor care nu mai sunt dorite.

7.1. Dreptul de returnare se anuleaza in cazul:

 • produselor realizate sau achizitionate special dupa dorinta clientului (la comanda).
 • produselor care din motive igienice nu pot fi returnate dupa folosirea lor.
 • articolelor de uz sexual (intim) care au fost folosite.
 • articolelor de uz sexual care au fost desigilate.
 • articolele de uz sexual cu ambalajul deteriorat ca urmare a deschiderii

In cazul produselor sub forma de seturi sau sortimente, acestea vor fi returnate in intregime, chiar daca reclamatia se refera doar la un singur obiect din set sau sortiment.

7.2. Taxa de manipulare retur 

 • Daca se doreste schimbarea unui produs care nu face obiectul garantiei, Joletteisi rezerva dreptul de a aplica o taxa de manipulare retur in valoare de 3 lei.
 • In cazul in care produsele achizitionate nu corespund caracteristicilor specificate pe site, in momentul returului NU se va aplica taxa de manipulare.

Costurile de transport pentru returnare sunt suportate de catre client.

7.3. Modalitatea de retur

 • Din momentul in care cumparatorul ne-a informat prin email sau prin formularul de retur intentia de a returna unul sau toate produsele aferente unei comenzi, cade in sarcina cumparatorului sa trimita la sediul vanzatorului (S.C. Velvet Office S.R.L) produsul sau produsele pentru care se doreste schimbul sau contravaloarea in bani.
 • Conform OUG 34/2014, Art. 59, cumparatorul are obligatia de a trimite produsele care se doresc returnate in maxim 14 zile de la informarea intentiei catre vanzator. Conform Alin 7, Politica de returnare, in coletul cu produsul returnat, clientul va pune produsul/produsele returnate, in ambalajul original, impreuna cu toate accesoriile continute la livrare (cabluri, manuale, incarcatoare, tiple, baterii, etc) precum si datele contului in care sa se faca returnarea banilor (cont bancar IBAN, nume banca, titular cont).
 • Velvet Office SRL nu accepta returnarea produselor trimise cu plata ramburs. Contravaloarea banilor sau schimbul produselor se va face in cel mult 14 zile de la primirea acestora si a informatiilor necesare efectuarii transferului bancar (date cont, IBAN, nume banca, nume beneficiar), dupa confirmarea si constatarea starii produsului primit de la cumparator. In caz de lipsa componente sau ambalaj deteriorat, conform Articolului 14, O.U.G. 34/2014 cumparatorul va fi informat de valoarea retinuta aferenta diminuarii valorii produselor vandute.
 • Velvet Office SRL nu restituie banii cash
 • Adresa S.C. Velvet Office SRL: Aleea Rozelor 32, bl K3, sc B, ap 9, Oras Iasi, Judetul Iasi.
 1. Probleme receptie colete

Eventualele probleme intampinate la receptia coletelor trebuie sesizate neaparat in ziua ridicarii coletelor; Pentru a evita insa aceste probleme va sfatuim sa alegeti transportul prin curierat rapid;

 1. Garantia produselor

Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia specifica a fiecarei marci in parte.

In cazul aparitiei unei defectiuni in perioada de garantie se procedeaza astfel:

 1. se anunta incidentul telefonic (sau prin e-mail), se expediaza produsul prin serviciul de curierat rapid, la adresa indicata de catre personalul ro, urmand ca acesta sa va parvina dupa ce a fost depanat sau inlocuit, in acelasi mod (curier rapid);

Nu se accepta schimbul produselor de uz intim.

 1. b) achitarea expedierii produsului de la client catre depozitul nostru cade in sarcina clientului, iar livrarea produsului depanat sau inlocuit cade in sarcina noastra.
 2. c) atunci cand repararea sau inlocuirea nu sunt posibile, clientul poate opta pentru returnarea sumei platite sau obtinerea altui produs disponibil din aceeasi categorie.
 3. d) produsele defecte care se incadreaza in termenii necesari obtinerii garantiei vor fi inlocuite cu acelasi model si in cazul in care acesta nu se afla pe stoc se va inlocui cu un produs cu caracteristici similare. In cazul in care inlocuirea cu un produs echivalent nu este posibila acesta, va fi inlocuit cu un produs din o categorie superioara.
 4. e) produsele defecte vor fi trimise de catre client, impreuna cu bonul fiscal sau factura, dupa caz, la adresa specificata pe colet in dreptul expeditorului.
 5. f) in cazul in care jolette.ro se afla in imposibilitatea inlocuirii produselor, clientului i se va restitui contravaloarea acestora, in termen de 30 de zile, prin mandat postal.

ATENTIE! Inainte de a trimite un produs la garantie este important sa va asigurati ca acesta este intr-adevar defect. Daca se constata ca produsul functioneaza, dar a fost testat cu baterii expirate, sau introduse gresit, acesta se va expedia inapoi pe cheltuiala clientului.

 1. Colete neridicate si returnate

Coletele trimise si neridicate in termen de 5-15 zile (sau 30 de zile  la post restant)  de la oficiul postal sau de curierat vor fi returnate automat de catre posta/curier. In acest caz clientul nu este exonerat de obligatia de plata a facturii. Cheltuielile cauzate de expedierea tur-retur cat si a celor percepute de catre posta ca taxa de magazinaj, vor fi evidentiate si adaugate la factura comenzii returnate. In acest caz, Jolette.ro isi rezerva dreptul de a cere plata integrala in avans, atit pentru retrimiterea coletului returnat cat si pentru comenzile ulterioare.

Jolette.ro avizeaza telefonic si/sau prin email, fiecare client in parte, de data la care coletul a fost depus la posta. Eventuale plangeri legate de lipsa avizarii de catre posta, nu vor fi acceptate.

 1. Daune in timpul transportului

Daca produsele primite se dovedesc a avea daune din cauza transportului, clientul este obligat sa anunte telefonic Jolette.ro, care va lua masurile necesare solutionarii la momentul receptionarii coletului.

 1. Politica Jolette.ro de protejare a informatiilor

Jolette.ro duce o politică strictă de respectare a confidentialitatii datelor utilizatorilor site-ului.

Jolette.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor catre terti si sa le foloseasca numai in scopurile pentru care au fost incredintate (efectuarea comenzii).

Jolette.ro nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa Dvs. de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu inchiriaza, nu vinde, nu ofera sau nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

 1. Modificari ale serviciului

Jolette.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment, sau la anumite intervale de timp, sau sa intrerupa, temporar sau in mod permanent, serviciile puse la dispozitie (in totalitate sau numai in parte) cu sau fara o notificare prealabila. Sunteti de acord ca Jolette.ro nu este raspunzator fata de dumneavoastra sau orice terta persoana sau institutie pentru orice modificare, suspendare sau intrerupere a serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.

 1. Absolvirea de raspundere

Declarati in mod expres ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele afirmatii:

– utilizarea serviciilor Jolette.ro se face pe propria raspundere.

Jolette.ro se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop.

Jolette.ro nu ofera nici o garantie pentru calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau alte materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului.

Toate produsele vandute pe acest site sunt vandute drept ‘produse inedite’. Vanzatorul Jolette.ro nu poate fi tras la raspundere pentru nici o dauna produsa datorita folosirii necorespunzatoare.

 1. Instiintare

Instiintarile catre utilizatori pot fi facute pe cale electronica. Site-ul mai poate face notificari cu privire la schimbarea Regulilor de Utilizare sau alte chestiuni prin afisarea de instiintari catre utilizatori in mod general in cadrul serviciilor.

 1. Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului Jolette.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul jolette.ro va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului jolette.ro si va declansa inceperea cercetarii penale impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest lucru.

 1. Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvat prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata.

Fiind de acord cu aceste Termeni si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.