Ghid Masaj

Masajul Lingam – să vorbim depre el! Ce este acest tip de masaj și cum se face?

masaj-lingam

Masajele merg mana in mana cu erotismul. Poate ca ai auzit deja de masajul Lingam, dar nu prea stii despre ce este vorba. Este practic un set de miscari diverse, de relaxare, concepute pentru rasfatarea partenerului.

Magia tineretii sta cu adevarat in „prima data”. A face ceva pentru prima data este intotdeauna interesant, incantator si distractiv. Iti amintesti primul sarut, prima lectie de condus?

Pe masura ce inaintezi in varsta, aceste experiente devin mai rare, iar viata devine monotona. Nu este rau, dar din cand in cand, ar fi bine adaugi ceva nou.

De curand, prietenul meu cel mai bun si-a facut o noua iubita si se lauda frecvent cu experientele lui sexuale. M-a facut curios. A mentionat ca este rasfatat de iubita lui intr-un mod despre care eu nu mai auzisem niciodata. Mi-a vorbit despre masajul Lingam tantric.

Uleiuri de masaj cu efect puternic afrodiziac

Masajul Lingam  – este vorba despre penis

Lingam este un termen sanscrit pentru penis. Prin urmare, este o tehnica de masaj facuta penisului. Masajele erotice joaca un rol centrat in invataturile indiene despre Tantra. Masajul tantric are scopul de a-i apropia pe parteneri de obiectivul unitatii fizice, mentale si emotionale.

Masajul Lingam este extrem de interesant, deoarece nu se concentreaza pe orgasm. Acesta poate aparea, dar nu este obligatoriu. In plus, implica o serie de tehnici „neortodoxe„, pe care mi-am dorit sa le incerc.

Tehnici de masaj

Masajele Lingam includ peste 20 de exercitii pentru stimularea penisului. Iata propriul meu top:

  • The Cross-country Skier – degetul mare se deplaseaza de la baza penisului spre gland, exercitand in acelasi timp o presiune blanda.
  • The Corkscrew – aceasta tehnica foloseste ambele maini. Una tine testiculele, in timp ce cealalta inconjoara glandul.
  • The Fire maker – ambele maini se intind peste penis si se freaca usor inainte si inapoi.
  • The Wring Out – cu miscari blande, ambele maini infasoara penisul.

Cu ajutorul masajului Lingam, te poti bucura, din nou, de magia tineretii. Exista multe lucruri interesante pe care le poti descoperi. Trebuie doar sa explorezi putin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *